maandag 15 december 2014

Samen Spelen!!!

Deze les heb ik in september ook gegeven maar nu had ik een verrassing!!! Van Sinterklaas had ik een speel parachute gekregen. En daar kun je heel erg leuk mee SAMEN SPELEN!!!!!!!!!!!!!
We hebben er eerst twee balletjes opgelegd en toen pakten we allemaal een lusje, wat aan de randen van de parachute zit, vast. We tilden de parachute voorzichtig omhoog en lieten de balletjes rollen. Dat was heel lastig want ze rolden er nogal eens af! De kinderen werden zo enthousiast dat ze de parachute heel hard lieten bewegen.
Nadat we het een paar keer hadden gedaan ging het beter en hielden we de balletjes erop en lieten ze van de ene naar de andere kant rollen. Op de Foto zie je de parachute en alle kinderen staan eronder.
We hebben de parachute op de grond gelegd en zaten op onze hurken en hadden de lusjes vast. Toen trokken we de parachute omhoog en lieten hem los.......... dan blijft hij heel even in de lucht hangen en dan rennen we er snel onder! Dan staan we met zijn allen in een tent. Dit levert heel wat gegil op! Wat een plezier! Ze kunnen niet stoppen!
Maar toch ruimen we hem op na een paar keer en nemen we rust op ons matje en lees ik het eerste verhaaltje van Jip en Janneke voor waarin ze elkaar voor het eerst zien en met elkaar gaan spelen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten