maandag 23 december 2013

Kerstmis

Afgelopen week heb ik een Kerst Yogales gegeven.

We hebben de Boom gedaan. Wat nu natuurlijk de kerstboom was. En... we gingen hem omhakken en mee nemen naar huis op onze schouders.

Thuis tuigden we hem op met een piek, we gingen staan met onze benen iets uit elkaar en onze handen tegen elkaar boven ons hoofd. Zo waren we een kerstboom met een piek.

Toen vloog een engel ( de Yogavlinder ) in de boom. En we hingen een belletje erin. Met onze handen tegen elkaar hielden we ze tussen onze enkels en belden heen en weer tussen onze enkels.

De Kerstman komt met zijn slee die word getrokken door de rendieren. Die lijken op een hert dus hebben we het Yoga hert gedaan.

De les sloten we af met het versje van de maan en toen iedereen lekker op zijn matje lag toen heb ik een verhaal van Jip en Janneke gelezen. Het ging er over dat zij een kleine kerstboom bij de buurman uit de tuin gingen halen.

Iedereen vond deze les erg leuk. Ook de twee nieuwe kindjes. Steeds gaan er kindjes af omdat ze naar school gaan maar er komen weer kindjes bij die 's middags niet meer gaan slapen. Wij vertellen met zijn allen wat de bedoeling van de yoga is. De andere kinderen vinden het heel erg leuk om het ze uit te leggen.

Natuurlijk hebben we ook weer kleurplaten gekleurd!



Bij deze wens ik iedereen een hele gezellige Kerst en een fantastisch en relaxed  2014
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten